90 19 00 50
ole@spigseth.com

Bærekraft

Sertifisert som miljøfyrtårnkonsulent

bildet viser ole som har fått serfisering

Ole Sverre Spigseth har alltid vært opptatt av bærekraft og miljø. I høst ble han sertifisert som konsulent for Stiftelsen Miljøfyrtårn.

-Miljø og bærekraft er et sentralt tema i alle prosjekter som jeg jobber med. Miljøfyrtårn er et glimrende sted å starte. Ikke minst for små og mellomstore bedrifter er dette et utmerket alternativ, sier Ole Sverre Spigseth.

Et ypperlig verktøy

Miljøfyrtårn er et sertifiseringsverktøy og miljøledelsessystem som er blitt stadig mer etterspurt de siste årene. Programmet driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn, som ble etablert allerede i 2003. Ifølge deres egne hjemmesider skal ordningen «hjelpe virksomheter med å redusere miljøbelastningen, stimulere til grønn omstilling og øke konkurransekraften».

Ole Sverre Spigseth forteller at det allerede er stor interesse for ordningen i hans egen kundegruppe.

-Opp gjennom årene har jeg sendt mange til andre konsulenter fordi jeg ikke har hatt denne kompetansen selv. Nå har jeg både kurs og eksamen, så nå gleder jeg meg til å begynne å jobbe med miljøfyrtårnsertifisering med mine egne kunder. Miljøfyrtårn er et ypperlig verktøy for å holde fokus på grønn omstilling.

Du kan lese mer om miljøfyrtårn ved å klikke her.

bildet viser et sertfikart