90 19 00 50
ole@spigseth.com

Kurs

bildet viser en mann som snakker

Digitale kurs i oppskalering, omstilling og vekst

Ole Sverre Spigseth er konsulent partner i Strategy Tools AS. Dette Stavangerbaserte selskapet opererer over hele verden og tilbyr digitale kurs innen omstilling, oppskalering og vekst.

Sjekk ut kursene her: Strategy Tools Digital Academy

Melder du deg på et av disse kursene får du 10% rabatt om du husker å benytte rabattkode: OleST10

Kurs i styrearbeid, strategi, forretningsutvikling og bærekraft

Ole Sverre Spigseth benyttes som foreleser på flere kurs i Styreforeningen. Har du styreverv og ønsker faglig påfyll, eller kunne tenke deg styreverv? Sjekk ut om disse kursene kan være noe for deg og meld deg på her: kurs i styrearbeid og styreutvikling samt kurs i strategisk forretningsutvikling og vekst. Vi kan også tilby bedriftsinterne kurs som er skreddersydd for nettopp din bedrift. Ta kontakt for mer informasjon.

Spigseth er også fagansvarlig for Styreforeningens kurs innen bærekraft. På disse kursene får du både innsikt i hvordan, og verktøy til å starte arbeidet med at din bedrift kan bli mer bærekraftig. Kursene kjøres både digitalt og i klasserom. Også her tilbyr vi skreddersydde bedriftsinterne kurs hvor vi setter søkelys på bærekraft i nettopp din virksomhet.  Ta kontakt for mer informasjon.

Her er noen tilbakemeldinger fra deltagere på noen av de bedriftsinterne kursene gjennomført av Spigseth AS:

«Alle var veldig fornøyd med kurset», smiler Olsen. – «Foreleser var faglig sterk og delte mange nyttige egne erfaringer fra styrearbeid. Vi kommer til å kjøre flere kurs med Spigseth AS fremover.»

«Veldig matnyttig kurs. Enkelt og forståelig formidlet.»

«Veldig bra med gruppeoppgaver og quiz innimellom. Gode oppfølgingsspørsmål og repetering. Et tørt innhold som ble formidlet på en meget god og engasjerende måte.»

«Dette synes jeg var et meget bra kurs.»

«Utrolig lærerikt og interessant kurs med en dyktig kursholder.»

«Superbra… Tusen takk:-)»

«Takk for flott kurs, absolutt nyttig :)»

«Veldig kjekke dager med mye god læring.»