90 19 00 50
ole@spigseth.com

Uvurderlig forretningshjelp for oppstartsbedrift

Uvurderlig forretningshjelp for oppstartsbedrift

bildet viser en mann

En oppstartsbedrift som ønsker å vokse er avhengig av et solid rammeverk fra starten av, og en god forretningsplan å bygge videre på. Dette er noe Ole Sverre Spigseth kan hjelpe med, da han har lang erfaring innenfor strategi-, forretningsutvikling og innovasjon fra Spigseth AS, som han eier og driver. En av dem som har hatt gode resultater av å samarbeide med Spigseth er Martin Molenaar, daglig leder i oppstartsselskapet Avisomo.

En oversiktlig prosess med tydelige mål

Avisomo er et oppstartsselskap som jobber med innendørs landbruk, gjennom kontrollert produksjon og spiring av planter innendørs i hyller. Da det nyetablerte selskapet kom i kontakt med Spigseth, fikk de god hjelp til å sette opp planene videre.

«Han hjalp oss mye med forretningsmodell, forretningsplan, inntektsmodeller og å få på plass det vi trengte», forteller Molenaar.

Molenaar fikk først kontakt med Spigseth da han gjennom NCE Heidner søkte hjelp til forretningsutvikling. Etter å ha blitt valgt av klyngeadministrasjonen ble han tildelt Spigseth som sin personlige forretningsutvikler, noe han sier han er veldig fornøyd med.

«Han hadde på forhånd laget et digitalt setup med maler, så det var et utrolig oversiktlig samarbeid hvor man fra starten visste hvor man skulle, og deretter jobbet seg sakte men sikkert gjennom det. Man visste hele tiden hvor man skulle og hvorfor man gjorde ting», sier Molenaar.

Dyktig konsulent

Prosessen Spigseth satte i gang for Molenaar og Avisomo gikk over en måned, med to møter i uken og lekser mellom møtene. Spigseth bidro her med forretningsutvikling opp mot et oppstartselskap som enda ikke har alt på plass, noe Molenaar forteller at han absolutt ser verdien i for nyetablerte bedrifter.

«Jeg vil absolutt anbefale Spigseth som en konsulent på forretningsmodellering. Han er utrolig dyktig på å sette opp kalkyler for potensiale og lage planer for forskjellige scenarioer. Det var utrolig hjelpsomt», forteller Molenaar.

Avisomo har i dag totalt fire ansatte, hvorav to av dem har kommet ombord etter selskapet begynte prosessen sin med Spigseth. Molenaar sier forteller at prosessen med Spigseth har vært medvirkende til de nye ansettelsene.

«Han er også utrolig dyktig på styring og organisasjonsstruktur, og å få på plass et styre som bidrar, for eksempel gjennom styre coaching», sier Molenaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *